sobota 11. januára 2014

Medová starostlivosť o vašu pleť v zime



V tomto príspevku by som sa chcela zamerať na kozmetické kúry, ktoré sú v zimnom období  veľmi obľúbené, dobre sa s nimi pracuje a výsledok je vidieť okamžite po ošetrení.
             Dnes Vám predstavím novinku na francúzskom kozmetickom trhu . Je to medové okysličujúce ošetrenie, ktoré pôsobí ako balzam na pleť a pery, čo je v v tomto ročnom období obzvlášť prospešné. Med obsahuje  minerály, posilňuje imunitný systém a pôsobí ako antioxidant. O týchto jeho vlastnostiach  sa už dávno vie, vedeli to aj starovekí Egypťania a Gréci a bol uctievaný ako dar alebo pokrm bohov. Všetky tieto jeho vlastnosti sú naplno využité v kozmetických prípravkoch tejto medovej kúry.
Počas celého pracovného postupu je umožnené klientke vnímať sladkastú vôňu týchto prípravkov a pôsobí tak vysoko komfortne, relaxačne a terapeuticky.
Po tonizácii tváre, krku a dekoltu pleťovým mliekom a lotion, sa nanesie medový pleťový peeling s čiastočkami cukru a jemnými pohybmi tak odstránime odumreté bunky z rohovej vrstvy pokožky a pleť tým dokonale zjemníme. Prípravky obsahujú agátový med, ktorý urýchľuje regeneráciu, vyživuje, hydratuje a zjednocuje farbu pleti. Nasleduje 15 minútová relaxačná masáž, na ktorú používam zmes okysličujúceho masážneho gelu , zložený z medu, z extraktu z jablčných šupiek a aromatický olej z mandarínky. Do tejto zmesi ešte pridávam pár kvapiek arganového alebo sezamového oleja. Masáž má vysoko účinný stimulujúci  a relaxačný efekt a krásne sa rozvonia celý priestor v salóne.
Nasleduje aplikácia medovej masky, je to zmes fosfolipidov (zabezpečujú tukovú vrstvu), sóje a beta-hydroxi kyselín(rozpúšťajú vrstvu odumretých buniek) a do tejto zmesi opäť pridávam stanovené množstvo agátového medu. Masku nechám pôsobiť na tvári aj na krku cca. 15 – 20 minút  a po odstránení masky nanesiem záverečný okysličujúci medový krém.
            Doprajte si toto komfortné medové ošetrenie ako súčasť relaxácie nielen vašej pleti ale aj ducha. Pleť je rozžiarená, zregenerovaná a na dotyk jemná ako hodváb. Takéto ošetrenie si môžete dopriať raz za 4 -5 týždňov a v ponuke sú samozrejme aj prípravky na domáce ošetrenie.
Veľmi príjemný a vhodný je Fluid z materskej kašičky, bohatý na esenciálne aminokyseliny, oligo-prvky a vitamíny na zabezpečenie rovnováhy pleti a proti stresu. Na oživenie pleti ráno odporúčam medové sérum, okamžite pôsobí proti únave – zmes medu, papaye a citrónu. V ponuke je aj medový okysličujúci krém, obsahuje extrakt z propolisu a masla z bambuckých orieškov.
Toto medové ošetrenie je vhodné pre všetky typy pleti, pre všetky vekové kategórie a verím , že vás oslovilo. Teším sa na vašu návštevu. Veľmi vhodne načasované sú aj ošetrenia, ktorými regulujeme vznik nových pigmentových škvŕn a zosvetľujeme už tie existujúce.
O nich budem písať v nasledujúcom príspevku.                                

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára